MOROCCO DESERT CHALLENGE | 14-22 April 2018 | Extreme Rally-Raid

Organisatie

De Morocco Desert Challenge wordt georganiseerd door Jowi Reizen, een door de VVR erkend reisbureau (Lic. 124700), aangesloten bij het garantiefonds en gevestigd in de Prins Albertlaan 29, 3800 St-Truiden, België.

gert - lowDe promotie en logistiek van de Morocco Desert Challenge worden verzorgd door Gert Duson (43). Gert heeft een persoonlijke ervaring in 38 Afrikaanse landen, heeft talrijke trans-sahara expedities op zijn naam. De avonturen van zijn “Brussel-Kaapstad per 2CV” expeditie zijn in boekvorm verschenen en uitgebreid te lezen in “Een vreemde eend in Afrika” (uitgegeven bij Lannoo). Hij is intussen aan zijn 9e Rally toe en organiseert onder andere ook de Touareg Trail (2CV-trans-sahara woestijnrally) en de Togo Jungle Challenge (extreme mountainbike challenge in Togo & Benin).

Gert: Mobile: +32/(0)475 50 36 50 of via gert@morocco-desert-challenge.com

organisatie-jean-claude-kaket

Jean-Claude Kaket is sinds 2012 onze koersdirecteur. Met een carrière van 25 jaar in de rallywereld, waaronder 13 deelnames aan de Dakar rally (11 keer uitgereden met een truck) is hij de meest ervaren rot in het vak. Samen met zijn team is Jean-Claude verantwoordelijk voor het schrijven van de road books en het in goede banen leiden van de wedstrijd.

Jean-Claude: Mobile: +32/(0)475/27.33.62 of via jean-claude@morocco-desert-challenge.com

 

Om zo weinig mogelijk aan het toeval over te laten, bestaat het volledig organisatieteam dat de Morocco Desert Challenge vergezelt, uit een ploeg van een 100-tal vrijwilligers (o.a. verkenningsteams, koerscommissarissen, koks, mecaniciens, medisch personeel, chauffeurs, GPS-specialisten, etc.).

[nggallery id=7]

  • Subscribe to our Mailing list